Hotel Viktória vendégház

Balatonalmádi,
Bajcsy-Zsilinszky út 42.

online foglalás
"Családi hangulatban!"
2022. 07. 07., csütörtök
Appolónia névnap

NTAK regisztrációs szám: A4P0MZGA

Rólunk

A Hotel Viktória Balatonalmádi földrajzi középpontjában, a városka forgalmas centrumától és a Balaton parttól is csak néhány percre, nyugodt, csendes környezetben található.
A patinás – század elején vendégfogadónak épült ház - a felújítás után kétágyas fürdőszobás szobákkal, elegáns, de családias étteremmel, romantikus gyertyafény mellett kellemes zongoramuzsikával, kerthelyiséggel várja vendégeit. A mediterrán hangulatú teraszról szép kilátás nyílik az Almádit körülölelő hegyekre.  A kertben az autók részére zárt parkoló áll rendelkezésre. Wifi internet a ház nagy részében ingyenesen elérhető.
Éttermünk a menüválasztásos  félpanziós vacsorán kívül, előzetes bejelentkezés alapján  fogad vendégeket. Kitűnő helyszíne családi és baráti rendezvényeknek, alkalmas kisebb létszámú esküvők, házassági évfordulók,  születésnapi, ballagási bankettek megtartására.

Látogasson el hozzánk, szeretettel várja a Mészöly család

 

 

Tisztelt Látogatónk!

Oldalunk semmilyen információt nem gyűjt Önről, vagy számítógépéről. Az adatvédlemi törvények alapján vállaljuk, hogy amennyiben a hírlevelünkre feliratkozik, e-mail címét hermadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk tovább, és csak a saját információink eljutattására használjuk.

Adatkezelési Szabályzat

 

 

web analytics